Microbuz Timisoara – Austria

Microbuz Timisoara – Austria – Timisoara

Austria este una dintre destinaţiile cele mai populare în rândul timişorenilor, atât în scop de divertisment, pentru petrecerea concediilor, cât şi în scop de afaceri, pentru delegaţii sau întâlniri oficiale. Problema transportului a fost dintotdeauna delicată în această privinţă, deoarece costurile deplasărilor cu avionul sunt foarte mari, iar călătoriile cu maşina personală – în cazul în care există una – sunt foarte solicitante şi obositoare. Tocmai de aceea, am dezvoltat o serie de curse de microbuz Timişoara-Austria, pentru toţi locuitorii oraşului de pe Bega care au nevoie de o soluţie de transport eficientă cu destinaţia Austria.

Microbuz Timisoara - Austria - Timisoara

Serviciul microbuz Timișoara-Austria acoperă mai multe rute, având ca destinații unele dintre cele mai importante orașe austriece. Oferim așadar o posibilitate de transport către Viena, Salzburg, Graz, Klagenfurt, Innsbruck, Wels, Lienz și Linz. Astfel, fie că vă deplasați în interes pesonal sau de serviciu, dacă trebuie să ajungeți într-unul dintre orașele menționate anterior, veți putea călători comod și sigur către destinația care vă interesează.

Trebuie menționat faptul că autovehiculele în care călătoresc clienții noștri care apelează la una dintre cursele de microbuz Timișoara-Austria au o capacitate de 8+1 locuri și se află într-o stare tehnică excelentă, astfel că veți putea călători în condiții confortabile și de maximă siguranță. Mai mult decât atât, șoferii noștri sunt profesioniști dedicați, cu experiență vastă în domeniu, așa că puteți călători liniștiți, fără nici o grijă.

Acestea fiind spuse, dacă locuiți în Timișoara, cursele de microbuz Timișoara-Austria reprezintă o soluție eficientă, ieftină și comodă pentru problemele dumneavoastră privind transportul cu destinația Austria.

Informatii Program Plecari – Sosiri la Telefon: 0769.285.100

0769285100

Contacteaza-ne simplu si rapid prin intermediul acestui formular!

Operatorii nostri vor raspunde intrebarilor tale
» info@transportpersoaneaustria.ro «


Suna la 0769 285 100