Transport Persoane Sebes – Austria

Transport Persoane Sebes – Austria

Austria este si optiunea noastra pentru destinatia ideala. Iata aici cateva avantaje ale unei calatorii cu aceasta destinatie. Daca sunteti in cautarea de peisaje sau locuri in care natura este in elemntul propriu, Austria va ofera o varietate de lacuri, pasuni si zone muntoase de explorat. Daca aveti ca si pasiune istoria, arhitectura sau designul, orasele austrice, parca desprinse dintr-un basm, va pot satisface  curiozitate continua de a decoperii culturi si civilizatii straine. Muzee, teatre, cetati, palate si monumente, toate va asteapta.

Transport Persoane Sebes - Austria

Iar asta nu e tot. Pentru persoanele in cautarea unui loc de munca, dezvoltarea unui afaceri sau chiar si a unui invatamant de prima clasa, Austria, cu zonele sale puternic dezvoltate economic, orasele si satele ca pieti de desfacere cat si universitatile sale de prestigiu va stau la dispozitie pentru indeplinirea oricaror dorinte.

Curse Autocar / Microbuz Sebes – Viena, Salzburg, Gratz, Klagenfurt, Innsbruck, Wels, Lienz, Linz

Asadar, daca ati ales Austria aveti la noi solutia transportului ideal! Autocarele si microbuzele cu plecare din Alba Iulia efectueaza urmatorul traseu: Sebes, Deva, Timisoara – Viena, Salzburg, Gratz, Klagenfurt, Innsbruck, Wels, Lienz, Linz si retur la adresa.

Informatii Program Plecari – Sosiri la Telefon: 0769.285.100

Contactati-ne simplu si rapid prin intermediul acestui formular!

Operatorii nostri vor raspunde intrebarilor tale
» info@transportpersoaneaustria.ro «


Suna la 0769 285 100