Transport persoane Timisoara – Graz

Transport persoane Timisoara – Graz

Al doilea oraș ca mărime din Austria, după Viena, și parte a patrimoniului UNESCO, Graz este o destinație turistică din ce în ce mai căutată în ultima perioadă. De aceea, s-a văzut necesară crearea unei soluții de transport persoane Timișoara – Graz , care să facă această rută cât mai accesibilă tuturor care doresc să viziteze „orașul studențesc” al Austriei, Graz.

Transport persoane Timisoara Graz

Serviciul de transport persoane Timișoara – Graz rezolvă eficient și rapid problema transportului pe acest traseu, atât pentru cei care călătoresc în interes personal, cât și pentru cei care trebuie să participe la diferite întâlniri de afaceri. Solutiile firmei noastre de trensport sunt multiple, beneficiem de logistica necesara indeplinirii oricarui tip de cerinta in ceea ce priveste transportul de persoane, calatorii cu microbuzul, calatorii cu autocarul, preturi promotionale sau tarife de grup, de toate avantaje puteti beneficia dumneavoastra si prietenii dumneavoastra in cazul in care alegeti serviciile companiei noastre de transport.

Transport persoane Caransebeș, Lugoj și Sânicolau Mare – Graz

Marele avantaj al serviciului nostru de transport persoane Timișoara – Graz este faptul că, la fel ca în cazul tuturor rutelor cu destinația Austria, există și posibilitatea preluării pasagerilor din orașe învecinate cu Timișoara. Este cazul persoanelor din Caransebeș, Lugoj și Sânicolau Mare care vor să călătorească în direcția Graz. De la inceputul anului 2013 preluam si pachete.

Așadar, fie că locuiți în Timișoara sau într-unul din orașele menționate mai sus, dacă sunteți în căutarea unui mijloc comod și sigur de transport până în Graz, serviciul nostru de transport persoane Timișoara – Graz vă stă la dispoziție.

Trebuie adăugat faptul că nu trebuie să vă faceți nici o grijă privind condițiile de transport sau siguranța dumneavoastră. Vă garantăm că automobilele pe care le folosim sunt în cea mai bună stare tehnică, iar șoferii noștri sunt adevărați profesioniști. Pentru informatii si rezervari va rugam accesati pagina de contact!

Informatii Program Plecari – Sosiri la Telefon: 0769.285.100

Contactateaza-ne simplu si rapid prin intermediul acestui formular!

Operatorii nostri vor raspunde intrebarilor tale
» info@transportpersoaneaustria.ro «


Suna la 0769 285 100