Transport Persoane Suceava Linz

Transport Persoane Suceava Linz

Transport Persoane Suceava Linz

Transport Persoane Suceava Linz • Curse Autocar, Microbuz Suceava – Linz

Operatorii noștri din Suceava vor răspunde întrebărilor tale

» info@transportpersoaneaustria.ro «

Rezervă acum online!

  Introduceti codul de securitate captcha

  CURSE ZILNICE • TRANSPORT DOOR TO DOOR • TRANSPORTAM SI COLETE

  Transport persoane Suceava Linz : realizam transport persoane si colete pe ruta Suceava – Linz cu microbuzul si autocarul de peste 10 ani. Transportul pe ruta Suceava – Linz se realizeaza de la adresa la adresa cu microbuze si autocare moderne, confortabile si climatizate. Soferii sunt profesionisti si deosebit de experimentati. Rezerva acum un bilet spre Linz la un pret avantajos. Contactati-ne pentru detalii sau orice tip de informatii!

  DESPRE LINZ, OBERÖSTERREICH, AUSTRIA

  Linz, capitala Austriei Superioare, este situat central, cu conexiuni excelente de infrastructură. De sapte ori la rand, gara centrala, a primit titlul de cea mai atractiva statie feroviara a Austriei, iar la Aeroportul Blue Danube Linz este foarte rapid de ajuns din alte locatii. Dar si Dunarea este folosita pentru a ajunge la Linz: cu vaporul, cu bicicleta de-a lungul pistei „Danube Cycle Path” sau … pe jos pe traseul Donausteig.

  OBIECTIVE TURISTICE LINZ, OBERÖSTERREICH, AUSTRIA

  Musiktheater: cea mai moderna opera din Europa si-a deschis portile pentru prima data in aprilie. Ascultati capodoperele muzicale intr-o atmosfera uluitoare! Ars Eletronica Center: acest muzeu al viitorului și al tehnologiei, are o fațadă de inspirație strălucitoare, găzduiește expoziții interesante despre integrarea artei și tehnologiei digitale în viața noastră de zi cu zi.

  Schlossmuseum Linz și Centrul Vechi: centrul vechi din Linz, cu magazinele și pub-urile sale, este un loc minunat de relaxare. Cea mai atrăgătoare caracteristică a centrului istoric este Linzer Schloss locul unde se afla cel mai mare muzeu universal din Austria, acolo sunt prezente expoziții despre natură și tehnologie și multe altele. Terasa acestuia oferă o vedere de neuitat asupra intregului Linz.

  Rezervări ☏ 0754 249 634