Transport Persoane Timisoara – Austria

Transport Persoane Timisoara – Austria

Granițele și distanțele nu mai reprezintă de multă vreme o problemă pentru cei care vor să călătorească în interes personal ori de afaceri. Dovadă stă faptul că, în ultimii ani, oamenii călătoresc din ce în ce mai mult. Mai ales cei care locuiesc într-un oraș apropiat de frontieră, cum este și cazul Timișoarei. Nu este o noutate pentru nimeni că Austria este una dintre destinațiile preferate ale timișorenilor.

Din păcate însă, nu toată lumea dispune de o mașină personală ori de posibilitățile financiare de a se deplasa de fiecare dată cu avionul. De aceea, pentru cei care călătoresc frecvent în Austria, am creat un serviciu de transport persoane Timisoara – Austria.

Transport Persoane Timisoara - Austria

Din Timisoara, Caransebes, Sannicolau Mare la Viena, Salzburg, Graz, Klagenfurt, Innsbruck, Wels, Lienz sau Linz direct la adresa!

Serviciul nostru de transport persoane Timisoara – Austria cu microbzul sau autocarul a fost gândit special pentru a asigura pasagerilor o călătorie sigură și confortabilă către cele mai importante orașe din Austria. Astfel, dacă vă doriți să ajungeți în Viena, Salzburg, Graz, Klagenfurt, Innsbruck, Wels, Lienz sau Linz, vă stăm la dispoziție. Un lucru foarte important de stiut este ca din anul 2013 preluam si pachete!

În plus, nu trebuie să vă faceți probleme nici dacă sunteți din Caransebeș, Lugoj sau chiar Sânicolau. Și asta pentru că în cadrul seviciului de transport persoane Timisoara – Austria pe care îl oferim, este posibilă, la cerere, și preluarea pasagerilor din orașele menționate anterior.

Așadar, fie că urmează să vă petreceți un concediu în Austria sau mergeți într-o călătorie de afaceri, serviciul nostru de transport persoane Timisoara – Austria este soluția perfectă pentru dumneavoastră.

Pentru iformatii si rezervari, oferta de pret, reduceri, tarife de grup, preturi calatorii, va rugam accesati pagina de contact a acestui website, acolo va stau la dispozitie atat numarul nostru de telefon cat si adresa noastra de e-mail.

Informatii Program Plecari – Sosiri la Telefon: 0769.285.100

Contactati-ne simplu si rapid prin intermediul acestui formular!

Operatorii nostri vor raspunde intrebarilor tale
» info@transportpersoaneaustria.ro «


Suna la 0769 285 100